Hopp til hovedinnholdet

Vi er der for deg. – Vi gjør det som trengs for å sørge for at bredbåndet hjemme hos deg fungerer som det skal. Lene Edland Solli, markedskoordinator i Altifiber. (Foto: Erlend Haddeland, Media Sør)

Full fart på hjemmekontoret

Vi gjør det som trengs for å sørge for at bredbåndet hjemme hos deg fungerer som det skal.

10. mai 2020

Full fart på hjemmekontoret

Vi gjør det som trengs for å sørge for at bredbåndet hjemme hos deg fungerer som det skal.

I starten av mars serverte vi 10 saftige spådommer om Eliteserien, som etter planen skulle vært godt i gang nå.

Bare dager etter at spådommene ble publisert, stod Norge på hodet. Eliteserien er utsatt inntil videre, og la oss presisere at dette havner i kategorien «uviktige ting» i den store sammenhengen, men som kjent har paven lært oss at blant alle uviktige ting, er fotball det viktigste. 

Samtidig kjennes det meningsfullt å få bidra konkret inn i folks hverdag. 

Godt rustet

For heldigvis står mange av oss langt bedre rustet til å takle en slik unntakstilstand enn vi ville gjort om den kom for ti år siden.

Med fiber i veggene kan du jobbe på kompromissløs nettlinje, lærere kan ha videomøter med elevene sine uten at videoen «hakker», og på kveldstid kan du koble av med underholdningen Altibox byr på.

Norge har gjennomført en aldri så liten digitaliseringsrevolusjon de siste ukene og månedene, der bruken av videokonferanser har eksplodert, og arbeid i skyen har gjort hjemmekontor mulig. På alle disse områdene er vi i Altifiber glade for å kunne bidra. 

Forholdsregler på hjemmekontoret

Samtidig må vi være på vakt. I mediene har det nærmest daglig versert nyheter om hacking og svindelforsøk. Kripos har gått ut med tre råd mot å unngå å bli svindlet, som det kan være smart å lytte til:

  1. Vær kritisk til innhold i mottatt e-post.
  2. Ikke klikk på lenker eller vedlegg i e-poster som omhandler pandemien.
  3. Ikke oppgi sensitive personopplysninger, PIN-koder, passord eller betalingsinformasjon hvis noen spør om dette.

Vi er her for deg

Vi gjør det som trengs for å sørge for at bredbåndet hjemme hos deg fungerer som det skal.

Som fiberleverandør er Altifiber nok mer opptatt av det tekniske rundt fiberoptikk enn hvermannsen, men vi bryr oss aller mest om én ting: Hva fiber kan gjøre for deg – akkurat der du bor.

Sammen med Altibox gjør alt vi kan for å sikre deg en god kundeopplevelse under koronakrisen. Vi anbefaler deg å lage en hyggelig filmkveld med en film som egentlig skulle vært på kino, men som nå slippes på tv-skjermen hjemme. Nøl ikke med å ta kontakt med kundeservice hvis du trenger hjelp til noe. Sammen kommer vi oss gjennom dette også. 

Hilsen Lene Edland Solli
markedskoordinator, Altifiber