Hopp til hovedinnholdet

QUIZ: Ekte Lyngdal IL-patrioter klarer mer enn halvparten riktig

Hvor godt kjenner du Lyngdal Idrettslag?

1. juni 2021

QUIZ: Ekte Lyngdal IL-patrioter klarer mer enn halvparten riktig

Test deg selv: Hvor mange landskamper har egentlig legenden Ingvild Stenland, og er frisbeegolf en del av Lyngdal Idrettslag?

av Erlend Haddeland (Media Sør)

Altifiber har gått inn i Team Lyngdal, som er sponsorapparatet for Lyngdal Idrettslag. I den anledning inviterte vi daglig leder Toralf Nyheim til en aldri så liten quiz i midtsirkelen på hovedbanen på Lyngdal stadion. 

Quizmaster Roger Abusland, daglig leder i Lyngdal IL, ble utstyrt med 7 spørsmål som ganske enkelt skulle avklare følgende:

Hvor godt kjenner du Lyngdal Idrettslag?

Daglig leder i Altifiber: Toralf Nyheim.
Daglig leder i Altifiber: Toralf Nyheim.

Toralf Nyheim, født og oppvokst i Sokndal, stilte ikke helt med blanke ark. 

– Lyngdal Idrettslag, stadion og campingplassene rundt her har vært en del av mitt voksenliv. Fra vi fikk unger har vi vært på Lyngdal Cup; første gang må ha vært på starten av 2000-tallet og mer eller mindre sammenhengende frem til COVID-19 satte en stopper for turneringen. Det startet med tomanns fjelltelt og så oppgraderte vi til bobil etter hvert, sier Nyheim.

For ham var det helt naturlig å engasjere seg i Lyngdal Idrettslag på sponsorsiden.

– Altifiber kommer fra små forhold. Vi ser viktigheten av å ha tjenester lokalt der folk bor. Derfor er det naturlig for oss å være en del av dette lokalsamfunnet og idrettslaget, som betyr så mye for barn, unge og familier, sier han.

Quizmaster: Roger Abusland i Lyngdal IL.
Quizmaster: Roger Abusland i Lyngdal IL.

Roger Abusland, daglig leder i Lyngdal Idrettslag, gleder seg over å også ha en aktør som ikke er hjemmehørende i Lyngdal, med som sponsor.

– En virksomhet som bare bryr seg om å tjene penger, tror jeg ikke har noen glitrende og god fremtid. Også bedrifter skal ha en større mening. Jeg tror det er viktig som bedrift å vise at man er interessert i Lyngdal og lyngdølers liv, og det har Altifiber vist at de er, sier Abusland.

I solsteiken på stadion endte han til slutt opp med 4 av 7 riktige svar på quizen. 

Nå er det din tur til å teste deg selv.