Altifiber – Om oss

Om oss

Altifiber bygger fiber til deg enten du bor i en liten bygd eller midt i byen. Som en av 40 partnere til Altibox leverer vi et komplett tilbud som gir deg lynraskt internett, tv og telefoni.

Altibox-partnerskapet har Norges mest fornøyde kunder.
Altibox-partnerskapet har Norges mest fornøyde tv-kunder og mest fornøyde bredbåndskunder ti år på rad.

Fiber, et ord som rommer så mye mer enn bare lynrask transport av data i en kabel som sitter fast i huset ditt. Som fiberleverandør er Altifiber nok mer opptatt av det tekniske rundt fiberoptikk enn hvermannsen, men vi bryr oss aller mest om én ting: Hva fiber kan gjøre for deg – akkurat der du bor.

Altifiber bruker lokale fagfolk
Altifiber bruker lokale fagfolk til fiberutbyggingen. «Å ha Altifiber som kunde har gjort at vi har skapt flere arbeidsplasser i kommunen», sier Pål Wedemeyer som er daglig leder i Agder Fiberoptikk.

Altifiber strekker seg fra Dalane i Rogaland og til store deler av Agder. Sammen med lokale fagfolk bygger vi fiber i byen din, nabolaget ditt, huset ditt. Når vi bygger fiber, skaper vi infrastruktur som er en hjørnestein i et moderne samfunn, men som også gjør hverdagen din litt raskere, litt enklere. Med Altifiber i ryggen kan du surfe lynraskt på mobilen, se serier og filmer når som helst, og jobbe fra hvor du vil.

For små lokalsamfunn kan fiber gjøre verden litt mindre. Med fiber kan man holde bedriften i hjembygda, med samme muligheter til å lykkes som konkurrenter i storbyene.
For små lokalsamfunn kan fiber gjøre verden litt mindre. Med fiber kan man holde bedriften i hjembygda, med samme muligheter til å lykkes som konkurrenter i storbyene.

Skikkelig fart på nettet har etter hvert blitt like selvfølgelig som innlagt vann og strøm. Helt fra de innerste kriker og kroker i landet, med små og sjarmerende bygder, til midt i den sydende storbyen – alle trenger fiber. Fiber hindrer fraflytting fra små kommuner og bygder. Men det er også viktig for utviklingen av en moderne by. Fordi fiber er mer enn raskere internett.

Fiber får samfunnet vårt til å tikke – inn i det neste århundre.

Grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

Altifiber AS er omfattet av Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
I den forbindelse er det utarbeidet en redegjørelse som viser hvilke aktsomhetsvurderinger som er gjort for å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Redegjørelse - Åpenhetsloven - Altifiber AS

 

Informasjon om tilgang til fibernett for grossister.

Bli kjent med oss og våre kunder på bloggen vår